Welcome To
DIC Europe

This is the right spot for you:

have YOU are in the spotlight.

Quality not on costs of quantity.

Now available:

Samsung Galaxy Tab 4 16 GB T535

More About Us

OVER ONS

WE ZIJN WIJ-WHO ARE WE

Sinds 2016 is DIC Europe actief in de IT branche als groothandel voor verschillende IT producten en computersystemen.
DIC Europe is een internationaal bedrijf dat zich vooral focust op Europese landen.

Dic Europe BV.

We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment ,daarom zijn we continu op zoek naar manieren om onze productiviteit efficiënter te maken. Ook willen wij intensievere communicatie met actuele partners. Het uitbreiden van handelspartners, waaronder ook veel bekende fabrikanten en de grootste distributeurs op het gebied van de IT, behoord tot een van onze primaire doelen. Op dit moment zijn er meer dan 18 000 verschillende producten beschikbaar in ons assortiment. Deze omvatten : pc systemen, draagbare computers, mobiele telecommunicatie, software, printers, servers, monitoren en randapparatuur. We geloven dat het succesgeheim de optimale samenwerking tussen inkoop/verkoop en logistiek is. Deze optimalisatie/compatibiliteit is waar we naartoe willen. Daarnaast vinden wij snelheid en betrouwbaarheid in de distributie van de IT producten minstens net zo belangrijk. Dat is dan ook de reden waarom onze directeuren betrokken zijn bij alle dagelijkse routine-werkzaamheden. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Daarom zijn onze medewerkers ,directeuren en partners altijd voor U bereikbaar.

Missie

Ons motto luidt: “competentie-betrouwbaarheid- snelheid-concurrerende prijzen”. Wij hebben een eerlijk, concurrerend en sterk team gecreëerd. Wij bouwen op een faire, goede communicatie met al onze zakenpartners. Om succesvol te zijn op lange termijn, vinden wij dat een gezamenlijke vooruitgang onmisbaar is. Het is van groot belang dat al onze collega’s up-to- date zijn. Cursussen en vervolgopleidingen horen daarom bij ons bedrijf en zijn ook een van onze basisvereisten. Ons doel is onze consistentie en snelle groei te behouden .We streven er naar , in een korte periode, deel te mogen uitmaken van de Europese elite distributeurs. Zoals wij het zien, zal de stabiele groei in de kwaliteit van onze dienstverlening, onze duurzaamheid bevestigen. Op deze manier weten wij ons plekje in de toekomst te garanderen. Dus, feedback en tevredenheid van onze partners zijn voor ons van groot belang.

Top zakelijke prioriteiten-top

 • De snelheid in onze dagelijkse taken/zaken vereist betrouwbare partners aan beide kanten.
 • Snelle reactie op alle verzoeken zowel per e-mail als ook telefonisch
 • Ons doel is: onze klanten voorzien van top kwaliteit producten voor concurrerende prijzen
 • Unieke, aangepaste prijzen voor bepaalde projecten
 • Snel en gemakkelijk bestelproces , sequentiële en punctuele bestellingen afhandeling
 • Uitgebreide logistieke diensten , levering en distributie aan alle EU landen.
 • Adequate en snelle RMA-afhandeling zonder vertraging.

When we build, let us think that we build for ever

John Ruskin

Do you need to get in touch with us?

ONZE PRODUCTEN

PRODUCTENAANBOD-RANGE

Hier kunt U terecht voor de info over alle producten in ons aanbod. Ook krijgt U inzicht in de beschikbaarheid, prijs als ook de info over transportopties –en kosten. Zo nodig , kunt U hier om technische ondersteuning en/of hulp vragen, tevens krijgt U uitgebreide info over de ,voor U, interessante producten. Om volledige informatie te verkrijgen moet U inloggen. Als U geen geregistreerd klant bent , maar wel geïnteresseerd in onze producten, kunt U het beste naar fabrikanten of naar productcategorieën zoeken . Dat zal de zoektocht vereenvoudigen. Ook vindt U hier veel informatie in de subcategorieën. Hopelijk mogen we U binnenkort verwelkomen als onze klant. Heeft U vragen? Stuur ons een bericht en wij antwoorden z.s.m.

COMPONENTEN

Hier kunt U terecht voor alle onderdelen voor uw personal computer, zoals moederborden, processors, VGA kaarten, harde schijven of USB externe harde schijven, solid state drives (ssd) optische schijven, geheugenmodulen-en geheugenkaarten, YDB sticks, computer hoesjes, voedingen, netwerkapparatuur, muizen ,luidsprekers en multimedia.

See More

VERBRUIKSARTIKELEN EN KANTOORBENODIGHEDEN

Hier kunt U terecht voor printers, scanners, kopieerapparaten, barcode scanners. Bovendien vindt u hier ook essentiële verbruiksartikelen voor de bij u in gebruik zijnde apparatuur zoals; cartridges, toners, printpapier, fotopapier, onderhoud -en schoonmaakkits.

See More

MOBIELE APPARATEN

Hier kunt U terecht voor het actuele aanbod aan smartphones, tabletten, notebooks en net Books.

See More

MULTIMEDIA APPARATEN

Hier kunt U terecht voor monitoren, televisietoestellen, projectoren, digitale fototoestellen en spelcomputers.

See More

Do you need to get in touch with us?

Our Brands

brands in our offer

Contact Us

Keep In Touch

DIC-Europe BV

Visit Our Office

 • Address: Bijsterhuizen 3007B,
  6604 LP wijchen.
 • Phone: + 31 (20) 893 2724

Working Hours

 • Monday - Friday - 9am to 5pm
 • Saturday - Closed
 • Sunday - Closed